Anyone ever used Chrome?

View previous topic View next topic Go down

Anyone ever used Chrome?

Post by alvinhochun on Thu May 17, 2012 4:41 am

I'd say there's a problem when using Chrome on this forum. Every time I post/reply a message the textbox moves down when the mouse hovers a tool button.

Nobody ever met this problem?
avatar
alvinhochun

Posts : 88
Join date : 2012-05-08
Location : Hong Kong

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 6:41 am

I was using Chrome a while ago (so it might have been different version that time) and I had not experienced the described event. Anyway, after being shown some diagrams of data transfer using Chrome, I have unistalled it immediately- It just sends out much more than you would want... without letting you know.
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by alvinhochun on Thu May 17, 2012 7:28 am

Perhaps you can use SRWare Iron instead.

And this is what I get:
Attachments
Capture.PNG You don't have permission to download attachments.(20 Kb) Downloaded 9 times
avatar
alvinhochun

Posts : 88
Join date : 2012-05-08
Location : Hong Kong

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 7:43 am

Funny enough... unfortunately I don't have Chrome installed - on Mozilla, Opera, IE and Safari it is OK... therefore I assume it it some bug either in Chrome, or your system.
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by BruceS on Thu May 17, 2012 8:09 am

Just tested in Chrome, it's all fine on my system!

BruceS

Posts : 77
Join date : 2011-08-31
Location : Somwhere in the Worth Valley

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by alvinhochun on Thu May 17, 2012 8:13 am

Then this is real funny. I disables all the extensions and it still happen, on both my Win7 and Win8.
avatar
alvinhochun

Posts : 88
Join date : 2012-05-08
Location : Hong Kong

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by lonelyinardwick on Thu May 17, 2012 9:15 am

I use Chrome and I also experienced this recently. Does BVE WW not like Chinese characters or something?

lonelyinardwick

Posts : 375
Join date : 2011-07-24

https://about.me/lonelyinardwick

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by mrknowitall on Thu May 17, 2012 10:37 am

It happens to me on my system too running chrome
avatar
mrknowitall

Posts : 711
Join date : 2011-07-09
Age : 25

http://www.bve-terminus.org/pioneertrains/

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 10:50 am

So it has to be Chrome issue then...
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by mrknowitall on Thu May 17, 2012 10:55 am

maybe so, but its only just started happening recently Razz
avatar
mrknowitall

Posts : 711
Join date : 2011-07-09
Age : 25

http://www.bve-terminus.org/pioneertrains/

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 11:37 am

Was there any update?
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by alvinhochun on Thu May 17, 2012 1:51 pm

Chrome [s]was[/s] is always updating. Rolling Eyes
avatar
alvinhochun

Posts : 88
Join date : 2012-05-08
Location : Hong Kong

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 1:58 pm

Haha, in that case I am sorry, but I will have to recommend a different browser...
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by alvinhochun on Thu May 17, 2012 2:19 pm

I think Chrome's the best. IE's rubbish, Firefox is slow (it takes more than 5 seconds to start), Safari is rubbish apple, Opera is... ?
avatar
alvinhochun

Posts : 88
Join date : 2012-05-08
Location : Hong Kong

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Dexter on Thu May 17, 2012 2:27 pm

Opera is not bad actually... quite fast and reliable.
avatar
Dexter

Posts : 1842
Join date : 2011-07-08
Age : 31
Location : Brno, Czech republic

http://www.brnobve.eu

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by graymac on Thu May 17, 2012 2:43 pm

1) Firefox
2) Safari
and sod the rest, I only use 'em to see if they mangle my websites. Microsoft's godawful browser is the worst. Yeuch!!!
avatar
graymac

Posts : 1744
Join date : 2011-08-28
Location : Co Mayo, Eire

http://www.celtictrainsim.com

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Drag0nflamez on Thu May 17, 2012 6:56 pm

Microsoft Internet Explorer: the ultimate browser...


















for downloading firefox

Drag0nflamez

Posts : 203
Join date : 2012-05-11
Location : The Netherlands

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by graymac on Thu May 17, 2012 7:32 pm

Wink
avatar
graymac

Posts : 1744
Join date : 2011-08-28
Location : Co Mayo, Eire

http://www.celtictrainsim.com

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Quork on Thu May 17, 2012 9:53 pm

Opera... Dunno, some love it, I never really got friendly with it. My FireFox is fast and reliable. Some probs occur sometimes as I use the Aurora release channel (that is alpha versions in Mozilla-language) but they are unfailingly sorted out before a version comes into the official release channel.
avatar
Quork

Posts : 1098
Join date : 2012-05-05
Age : 26
Location : Hofheim a.T., Hessen (Hesse), European Union

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by busheyheath on Thu May 17, 2012 10:18 pm

Always Firefox, no need to use another browser as far as I'm concerned...
avatar
busheyheath

Posts : 294
Join date : 2012-01-05
Location : Netherlands

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Bucket_of_mud on Tue May 22, 2012 3:25 pm

Sorry, but be honest, using Chrome is literally like opening the door of your bedroom (not only) to your neighbor...
avatar
Bucket_of_mud

Posts : 10
Join date : 2012-05-22

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Drag0nflamez on Tue May 22, 2012 3:45 pm

Bucket_of_mud wrote:Sorry, but be honest, using Chrome is literally like opening the door of your bedroom (not only) to your neighbor...
We've invented Chromium for that. (Open-source/free software Chrome)

Drag0nflamez

Posts : 203
Join date : 2012-05-11
Location : The Netherlands

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by johnsinden on Tue May 22, 2012 6:37 pm

Tried most of 'em, but for me Firefox comes out tops.

Cheers,

John
avatar
johnsinden

Posts : 210
Join date : 2011-09-19
Age : 65
Location : Southampton, UK

Back to top Go down

Re: Anyone ever used Chrome?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum