openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

View previous topic View next topic Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by Phonteus Nevolius on Wed Oct 11, 2017 4:13 am

I was on a live DVD, so I only had stuff installed that starts up with that.
avatar
Phonteus Nevolius

Posts : 12
Join date : 2017-10-05
Location : Hungary

https://phonteusnevolius.wordpress.com

Back to top Go down

libopenal1 not installed as a dependency in v1.5.2.2

Post by Phonteus Nevolius on Mon Oct 23, 2017 12:37 am

Chris, I tried OpenBVE 1.5.2.2 on Ubuntu 17.10 on a VM. It didn't pull libopenal1 from the repos, I had to install it manually. After that everything was OK, I could play the game.
avatar
Phonteus Nevolius

Posts : 12
Join date : 2017-10-05
Location : Hungary

https://phonteusnevolius.wordpress.com

Back to top Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by Glory! koshikii on Mon Oct 30, 2017 8:15 am

Leez, there's something wrong with the csv router parser, it cries bloody murder if you don't define any Structure.FreeObj's, complaining that there are no objects defined. The same does not happen with the rw parser.

Glory! koshikii

Posts : 48
Join date : 2016-06-18
Age : 19
Location : Train-less countryside

Back to top Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by leezer3 on Mon Oct 30, 2017 9:15 am

That is intentional, just define an object Wink

I have no routes (in an extremely extensive collection) which define no objects, & it's a very good quick check for things that are going to fail to load.

leezer3

Posts : 1014
Join date : 2011-08-23

http://www.bvecornwall.co.uk

Back to top Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by Glory! koshikii on Wed Nov 22, 2017 3:55 pm

ObjectViewer... Fatal unhandled exception because a folder doesn't exist.
Code:
coli@net:~$ cli /usr/lib/openbve/ObjectViewer.exe

Unhandled Exception:
System.IO.DirectoryNotFoundException: Directory '/home/coli/.config/openBVE/ManagedContent' not found.
  at System.IO.Directory.ValidateDirectoryListing (System.String path, System.String searchPattern, System.Boolean& stop) [0x00091] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetFileSystemEntries (System.String path, System.String searchPattern, System.IO.FileAttributes mask, System.IO.FileAttributes attrs) [0x00023] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetDirectories (System.String path, System.String searchPattern) [0x00000] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetDirectories (System.String path) [0x00000] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at OpenBve.Program.SetPackageLookupDirectories () [0x0002e] in <b338ba0237af47c697790d8875caf664>:0
  at OpenBve.Program.Main (System.String[] args) [0x0006a] in <b338ba0237af47c697790d8875caf664>:0
[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.IO.DirectoryNotFoundException: Directory '/home/coli/.config/openBVE/ManagedContent' not found.
  at System.IO.Directory.ValidateDirectoryListing (System.String path, System.String searchPattern, System.Boolean& stop) [0x00091] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetFileSystemEntries (System.String path, System.String searchPattern, System.IO.FileAttributes mask, System.IO.FileAttributes attrs) [0x00023] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetDirectories (System.String path, System.String searchPattern) [0x00000] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at System.IO.Directory.GetDirectories (System.String path) [0x00000] in <8f2c484307284b51944a1a13a14c0266>:0
  at OpenBve.Program.SetPackageLookupDirectories () [0x0002e] in <b338ba0237af47c697790d8875caf664>:0
  at OpenBve.Program.Main (System.String[] args) [0x0006a] in <b338ba0237af47c697790d8875caf664>:0

Glory! koshikii

Posts : 48
Join date : 2016-06-18
Age : 19
Location : Train-less countryside

Back to top Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by leezer3 on Wed Nov 22, 2017 4:40 pm

Hmm, it's crashing in some completely unused code from Michelle's original Managed Content system.

I can't reproduce at this end (or see an immediate reason why that directory is in the Filesystem.cfg), but removing that code call entirely ought to fix the issue at hand, as it does nothing useful.

Give it half an hour or so for Travis to build and it should be working again.

leezer3

Posts : 1014
Join date : 2011-08-23

http://www.bvecornwall.co.uk

Back to top Go down

Re: openBVE 1.5.0 RC1 - BUGS

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum